Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Derfor er jeg med i KrF

– Jeg er heldig som får være fylkesleder for Viken KrF, skriver Britt Egeland Gulbrandsen.

– Jeg er heldig som får være fylkesleder for Viken KrF, skriver Britt Egeland Gulbrandsen.

FOTO: PRIVAT

Jeg er glad for å være med i et kristendemokratisk sentrumsparti. Et parti som ønsker å være en stemme for dem som ikke har det, og som ønsker å løfte menneskeverdet.

Nettopp fordi KrF sitter i regjering gir Norge 1 prosent av vår bruttonasjonalinntekt (BNI) til bistand til verdens fattige. Det betyr at for hver 100. krone Norge bruker, gir vi 1 krone til dem som trenger hjelp. 

En av de viktigste sakene nå er å sørge for at covid-vaksinen blir tilgjengelig for hele verden. Her står vår utviklingsminister Dag Inge Ulstein sentralt i arbeidet med å skaffe nok penger til vaksinen for verdens fattigste.

Klimautslippene har gått ned det siste året og har ikke vært på et så lavt nivå siden 1993. Den trenden ønsker vi skal fortsette – og den må fortsette. Derfor bruker vi store summer på CO2-rensing som skal utvikle ny teknologi for stadig bedre og mer klimavennlig produksjon av produkter vi er avhengig av.

Jeg er glad for å være med i et parti som gir barnefamiliene mulighet til å styre sin egen hverdag, og nok en gang øker barnetrygden, som før KrF nå kom inn i regjering hadde stått på stedet hvil siden 1996. 

Vi har startet arbeidet med å få på plass et fritidskort for alle barn i alderen 6–18 år, for å sikre at alle barn og unge kan delta i fritidsaktiviteter uavhengig av foreldrenes økonomiske situasjon.

Jeg er heldig som får være fylkesleder for Viken KrF, et parti der forvalteransvar, nestekjærlighet og menneskeverd står sterkt. KrF står støtt som et kristendemokratisk sentrumsparti. Vi vil alltid fortsette kampen for dem som trenger det mest.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.