Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Dere er i fjerdedivisjon, nå

HYLLER SAMHOLDET: «Samhold - God moral i Heggedals tropp foran neste hjemmekamp mot Holmen», skriver Dag Magne Vegel i dette leserinnlegget.

Heggedal fyrer løs før møtet mot Holmen, og mener grønne drakter er mer attraktivt enn røde i Asker.

2.

3.

4.

Velkommen til 4.divisjon, breddefotballens Champions League.

Hvor det ikke er så nøye om sokkene ikke matcher resten av kampantrekket. Hvor det som skjer på benken er minst like viktig som det utpå banen. Hvor suget, gleden og forventningen til tirsdag klokka 20.15 slår inn minst 72 timer før avspark.

  • Se kampen direkte på budstikka.no fra klokken 20.10!

Holder kneet til keeperen? Fikser han barnevakt? Orker han nitti minutter etter tre treninger de siste fire månedene?

LES OGSÅ: «Den sure vinden fra Vollen»

Så mange spørsmål. Så mange faktorer som skal stemme innen tidsrommet 19.30-22.30 hver tirsdag mellom april og oktober.   

Tirsdag 15.mai er det duket for en skikkelig klassiker i StikkaLigaen: Heggedal-Holmen. Heggedal, et relativt stabilt 4.divisjonslag (med unntak av fjorårets parademarsj i 5.divisjon). Holmen – et heislag i fritt fall, om vi skal tro de siste årenes forsøk på å nå toppen av norsk fotball, men som heller resulterte i plass i fotball-Norges feteste lokale liga, #StikkaLigaen.

Og det etter flere år som obsternasig «lillebror» i Asker-fotballen.

Den perioden er over nå!

Wake up an smell the coffee.

Lokal fotballekspertise vil sikkert hevde at det finnes opptil flere tidligere Holmen-spillere i dagens Heggedal-tropp. Det er selvsagt korrekt. Av ren, fri vilje, har flere av dagens aktuelle HIL-spillere vært innom rødtrøyene ved rundkjøringen på vei mot Oslo. De bidro til oppturen. Nå er de del av en sterk gjeng som leker seg i idylliske omgivelser på Gjellum.

Også her av fri vilje.

For vi har merket en viss misunnelse de siste årene.  

Det har og er mer attraktivt å spille i grønt med postadresse 1389.  

Et lag i fritt divisjonsfall, mot et stabilt ujevnt 4.divisjonslag.

Folk vil til oss. Det er attraktiv og kult å spille i grønt. Solen skinner i Heggedal, mens det er kjølig i skyggen av det forfalne hoppanlegget på Holmen. Koldt som i ishallen. Ellers som energien i turnhallen ved siden av.

Sannheten svir alltid, og vi håper at Holmen snart har innsett at de holder til i 4.divisjon – ikke PostNord, 3.divisjon eller Eliteserien, om en tar i betraktning at støtteapparatet fortsatt består av assisterende trener, massør, fysio, lege, idrettspsykolog, ballpumper, saftblander, skolisseansvarlig, protokollfører innen gule kort og plasteransvarlig.

Vi ønsker Holmen IF velkommen til Gjellum tirsdag kveld. Til 4.divisjonskamp – hvor emneknaggene heter #StikkaLigaen og #breddefotball, for de som har oppdaterte og operative medieavdelinger.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler