Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Demokratiutøvelse i Sandvika

– Personlig liker jeg å møte meningsmotstandere med den demokratiske metoden, skriver Lars Thorsen i Sian (Stopp islamiseringen av Norge).

– Personlig liker jeg å møte meningsmotstandere med den demokratiske metoden, skriver Lars Thorsen i Sian (Stopp islamiseringen av Norge).

Foto: Lena Andreassen

Blant dem som ikke vil stoppe islamiseringen av Norge er det ymse meninger om hvordan man best møter Sians folkeopplysning. Noen vil boikotte, noen snur ryggen til, noen vil skrike, noen blir voldelige. 

Personlig liker jeg å møte meningsmotstandere med den demokratiske metoden. Fri meningsbrytning og sannhetssøken setter individet i stand til å fatte mest mulig fornuftige og godt fundamenterte beslutninger.

Atta Mohammeds narrativ i Budstikka 19. april er at Sian tar feil. Dessverre mangler hans kronikk enhver henvisning til hva konkret det er vi sier, som ikke er i samsvar med teologien.

Atta viser til terroren mot Al-Noor-moskeen og mener det er umusikalsk at Sian tillates å praktisere demokrati i Bærum. Etter den logikken må man nekte muslimer å oppholde seg nær sagt overalt der de nå er. 

Atta hevder at Sians mål hverken er opplysning, dialog eller brobygging. Han har til dels rett. Sian skal stoppe og reversere islamiseringen. Eller shariatilpasningen som jeg liker å kalle den. Ingen islamsk ekspansjon har noensinne vært bekjempet med dialog og brobygging. Opplysning derimot, er kjernevirksomheten vår, og det er den Atta er redd for.

Det er ikke Sian som skaper motsetninger i samfunnet. Islams oppfinner og Koranens forfatter deler verden inn i de og oss, muslim mot ikke-muslim. Islam er det som Erna Solberg kaller «religionsrasistisk». Hvis Atta ikke liker polarisering, må han klage til profeten, og deretter til norske politikere som lot islam slippe inn her.

Vårt mål er ikke å provosere folk, men er man det som profeten kaller god muslim, da har man nulltoleranse for kritikk. Profeten snikmyrdet og henrettet kritikere. Provokasjon er for øvrig en viktig komponent for et vitalt demokrati.

Sian vil ikke utvise samtlige som er født av en muslimsk far. Vi vil beskytte Norge fra det konkurrerende islamske lovsystemets politiske påvirkning på samfunnet vårt.

At vi vil relokalisere shariatilbøyelige til opprinnelsesland er den mest humane måte å løse islamproblemet på. All empiri viser at de to andre alternativene er full krig, eller at nordmenn underkaster seg islamsk overherredømme.

Vi må anta at Atta i kraft av sin posisjon vet hva islam er. Han observerer at vi er faktabaserte, men han ønsker av forståelige grunner ikke at teologiske og empiriske fakta skal bli allment kjent blant vertskapet. 

Atta oppfordres til å møte frem på lørdag og påpeke konkret hva som er feil i vårt budskap.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.