Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

De meningsløse uttalelsene

Rødt-politiker Stein Stugu bør akseptere boligutviklingen i Bærum, skriver innsenderen.

Rødt-politiker Stein Stugu bør akseptere boligutviklingen i Bærum, skriver innsenderen.

Foto: KARL BRAANAAS

Rødts Stein Stugu fremtrer hele tiden med sine uttalelser i Budstikkas spalter rettet mot Bærums befolkning. Denne gangen irriterer han seg grenseløst over utbyggingen av boligprosjektet Kleivveien på Bekkestua. 

Han kaller det «en helt meningsløs utbygging». Det er prisene han irriterer seg over. Disse fører til at det blir umulig for vanlige folk i Bærum å ha råd til å kjøpe. Dette er neppe riktig. 

Det er vanlige, eldre Bærumsbeboere som kjøper leilighetene. De vil slippe maset og slitet med den hovedeiendommen de før har hatt. Så går ferden til en «rolig» leilighet de kan trives med. Det er de vel fortjent med.

Nå må Stein Stugu slutte med å fremstille Bærums underklasse. Det har vi ikke lenger. 

Det er vanlige bæringer som etter et langt liv ser seg etter noe enklere og mer behagelig å flytte inn i. Det er alle tjent med. 

Det er nye bæringer som overtar de gressvokste hager og hus. Denne utviklingen er Bærums, og det bør Stein Stugu snarest akseptere.

Og en ting til, hvis Stein Stugu selger sin boligeiendom og skynder seg å kjøpe en leilighet i boligprosjekt Kleivveien, så kan han ennå treffe sine eldre og en masse hyggelige mennesker på Bekkestua. 

Kanskje dette hadde vært godt for partiet Rødt i et valgår.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.