Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Containervegg på Fornebu

– Jeg blir mer og mer bekymret over hva som skjer her ute, skriver innsenderen etter plasseringen av en containervegg på Fornebu.

– Jeg blir mer og mer bekymret over hva som skjer her ute, skriver innsenderen etter plasseringen av en containervegg på Fornebu.

FOTO: PRIVAT

Hva blir det neste? De brakkene er grusomme. For noen farger! På siden har det også dukket opp et mystisk stillas. Hva er det?

Skal snart all utsikt til grønne arealer stenges? Jeg blir mer og mer bekymret over hva som skjer her ute. 

Jeg forsto at det er store steinmasser bak muren og skjønner ikke hvorfor Bærum kommune ikke kan fatte en beslutning om å lage en fin halvøy rett ut i sjøen her.

Vi trenger en badestrand med mer på denne kanten av Fornebu også. Med alle Obos-byggene ut mot Holtekilen og alle menneskene som kommer dit blir det trengsel på Storøya.

Nansenparken blir verre enn Karl Johans gate en sommerdag. Det snakkes og snakkes om grønne lunger. Her blir det besluttet å bygge tette og høye blokker. 

Hva tenker planutvalget på? Er det bare snakk om penger penger? 

Vi som flyttet ut for seks år siden, hadde ikke ant at det var planlagt at vi skulle bli en forstad til Oslo.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.