Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bygging av ny vei i Vestmarka

I Budstikka 30. september står det i slutten av artikkelen: «Ifølge Bærum kommune har uttalelser fra organisasjoner som Oslo og omland Friluftsråd, Den Norske Turistforening og Skiforeningen vært positive.» 

Av «høringsuttalelse OOF Turvei Vestmarka» bekreftes det at Oslo og omland Friluftsråd er for dette unødvendige og ødeleggende naturinngrepet. 

Jeg synes det er både overraskende og skuffende at dere er for å kjøre ut masse sprengstein i Vestmarka hvor det er mer veier, turstier og skiløyper enn i de fleste områder i Oslomarka. 

Jeg trodde Oslo og omland Friluftsråd skulle ivareta vårt miljø og ikke bidra til å ødelegge det.

Jeg er ivrig turgåer, skiløper og mangeårig langrennstrener. Jeg og mange med meg mener at denne veien trenger vi ikke. 

Bakgrunnen for prosjektet er at Bærum kommune, på en billig måte, vil bli kvitt en masse sprengstein fra bygging av nytt vannverk og fra våre vei- og baneprosjekter og skyver skiløpere og turgåere foran seg i sin argumentasjon. 

Jeg synes dere bør alvorlig vurdere det standpunktet dere har tatt for dette og gå ut med en dementi i Budstikka.

Jeg er like skuffet over Den Norske Turistforening og Skiforeningen, men finner ingenting om dette på deres hjemmesider, så jeg har skrevet til dem og spurt om de er riktig sitert.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.