Busser i Lensmannslia

FLYTTET: - Ved ruteendringen 8. oktober valgte Ruter å etablere ny endeholdeplass for linje 290. Bakgrunnen for dette var den dårlige fremkommeligheten inn til Asker bussterminal, skriver Ruters kommunikasjonssjef.

FLYTTET: - Ved ruteendringen 8. oktober valgte Ruter å etablere ny endeholdeplass for linje 290. Bakgrunnen for dette var den dårlige fremkommeligheten inn til Asker bussterminal, skriver Ruters kommunikasjonssjef. Foto:

Av

I Budstikka 25. oktober tar Åge Bals Borge opp endringene på linje 290 og flyttingen av holdeplassen i Lensmannslia.

DEL

Ved ruteendringen 8. oktober valgte Ruter å etablere ny endeholdeplass for linje 290. Bakgrunnen for dette var den dårlige fremkommeligheten inn til Asker bussterminal.

Les også: Hvorfor er holdeplassen flyttet?

Les også: Kjære fru ordfører 

Ved at bussen får endeholdeplass i Lensmannslia fremfor å stå flere minutter i kø inn til Asker terminal, fikk en frigitt kapasitet til å gi Borgen-området flere avganger.

Samtidig valgte vi å flytte holdeplassen i Lensmannslia for å gjøre gangavstanden til Bussterminalen kortere.

Dessverre fikk vi ikke gjennomført tilstrekkelig god skilting til ruteendringen. Dette beklager vi, og skilting skal nå være på plass.

Vi håper denne løsningen vil gi kortere reisetid for dem som tidligere måtte sitte på buss i kø helt frem til Asker busstasjon, og så innser vi at enkelte som kommer med buss til bussterminalen og skal videre med 290, nå må gå gangbroen over til Lensmannslia.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Vi tror imidlertid denne løsningen vil gjøre reisetid og trafikkavviklingen ved bussterminalen bedre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags