Budstikka på sitt beste

GIR ROS: - Spalten blir en svært god informasjonskanal om hvilke saker som står på den politiske agenda. Dette fører til at innbyggerne lettere kan engasjere seg i de sakene som er viktige for dem, og på den måten kan de være med å påvirke de politiske beslutningene, skriver Bjørn M. Johnsen i Fagforbundet Bærum.

GIR ROS: - Spalten blir en svært god informasjonskanal om hvilke saker som står på den politiske agenda. Dette fører til at innbyggerne lettere kan engasjere seg i de sakene som er viktige for dem, og på den måten kan de være med å påvirke de politiske beslutningene, skriver Bjørn M. Johnsen i Fagforbundet Bærum. Foto:

Av

Det å informere innbyggerne i Asker og Bærum om hvilke saker som til enhver tid er til behandling i de forskjellige politiske organer er svært viktig.

DEL

Slik informasjon blir stort sett formidlet gjennom kommunenes egne nettsider.

Les også: Mange spørsmål til budsjettet for Bærum

Les også: Lek, læring, psykiatri og støy for Askers politikere

De blir vanligvis lagt ut på nettet en uke før sakene kommer til behandling.

Du skal derfor være spesielt interessert for ukentlig å gjøre deg kjent med de sakene som kommer til behandling inneværende uke.

Dette forsøker Budstikka å gjøre noe med. Det er genialt at avisen i denne spalten på side 2 hver mandag bringer en oversikt over de viktigste sakene som kommer til politisk behandling i den kommende uken.

Spalten er lettlest og informativ, noe som gjør at leseren på noen minutter får en god oversikt over de disse sakene.

Ikke bare saker til kommunestyret og formannskapet blir omtalt, men også viktige saker i planutvalget, alle sektorutvalgene, utvalg for samarbeid og de andre utvalgene, og dermed blir denne spalten en svært god informasjonskanal om hvilke saker som står på den politiske agenda.

Dette fører til at innbyggerne lettere kan engasjere seg i de sakene som er viktige for dem, og på den måten kan de være med å påvirke de politiske beslutningene.

Noe som også vil være en styrke for vårt demokrati.

Selv for dem som er godt oppdatert, er dette en god huskeliste for den politiske ukeagendaen.

Denne spalten er det første jeg leser i avisens mandagsutgave.

En stor honnør til Budstikka for dette initiativet for å informere, og på denne måten å bidra til å engasjere sine lesere.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Dette er lokalavisen på sitt beste.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags