Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Brutte løfter i Bærum

– Hvorfor ble det slik som ordfører tok avstand fra i 2012? spør innsenderen og viser til dette innlegget i Bærumsavisen i 2012 fra ordfører Lisbeth Hammer Krog.

– Hvorfor ble det slik som ordfører tok avstand fra i 2012? spør innsenderen og viser til dette innlegget i Bærumsavisen i 2012 fra ordfører Lisbeth Hammer Krog.

I artikkelen på bildet skriver daværende og nåværende ordfører Lisbeth Hammer Krog i Bærum om fremtiden til Fornebu. Artikkelen er fra Bærumsavisen i november 2012.

Her klager ordføreren på Arbeiderpartiet og Oslo-politikere som ønsker en utbygging av Fornebu med et langt høyere innbyggertall enn det som er realistisk. Hun lover moderasjon og ingen utbygging ut over planene. 

Nå vet vi at nettopp Arbeiderpartiet og Høyre i Bærum, med vår evige ordfører, har gått inn for å øke folketallet på Fornebu tilsvarende størrelsen på en by som Lillehammer. Det kalles kommuneplan 3, og innbefatter 11.000 flere leiligheter, som medfører at Nansenparken omtrent forsvinner, og at det fortettes der det er mulig. 

Høyre og vår ordfører har derfor brutt alle intensjoner fra 2012.

Hva er årsaken? Det lukter som om Bærum kommunestyre er i lomma på de store utbyggerne, inkludert Obos og Selvaag. Intensjonene fra 2012 er borte.

Spørsmålet er derfor, som tidligere, om vi kan stole på våre politikere. Det virker alltid som de har en skjult agenda.

Hvorfor ble det slik som ordfører tok avstand fra i 2012?

Politikerne bryr seg bare om velgerne når det er valg. I år er det stortingsvalg, men dette eksempel viser at vi ikke kan stole på de store partiene. Det bør man alltid ha i bakhodet, både ved stortingsvalg og kommunevalg.

Støtt heller et mindre parti, som kan holde de store i ørene. Når det gjelder Bærum, bør nye koster få slippe til i kommunestyret om to år.

Heller ikke til stortingsvalget fortjener Arbeiderpartiet og Høyre våre stemmer, når vi ser hvordan valgløfter brytes gang på gang, både lokalt og nasjonalt.

Mitt tidligere parti Høyre har fått sykdommen velgerarroganse. Eneste måte å protestere på mot de store partiene på, er å gi de små mer makt.

Godt valg.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.