Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bruk Carpe Diem som tiltenkt

– Carpe Diem bør forbeholdes det det var tiltenkt. Nemlig kun demente, skriver innsenderen.

Foto: Knut Bjerke

I disse dager er det flere pårørende til pasienter på Vallerhjemmet som er fortvilet på vegne av sine nære. 

Nå er det heldigvis ikke fordi at de er blitt smittet av covid-19, men fordi de nå må flytte ut fra sine trygge omgivelser på Valler. Det ser ut til at de styrende partier bare tenker på å få fylt opp Carpe Diem demenslandsby så fort som mulig, og det er bra, men da mener vi det må fylles opp med hva det er tiltenkt, nemlig demente. 

Når de nå bare fyller opp med klienter fra Valler, så får de ikke kun demente på Carpe Diem. Vi mener at Vallerhjemmet fortsatt bør være et avlastningshjem, og ikke nedlegges før smittesituasjonen er over. 

Vi ser også at færre dør og flere trenger omsorg, derfor må vi i hvert fall fortsatt opprettholde Vallerhjemmet frem til pandemien er over. 

Senterpartiet mener vi ikke har råd, hverken økonomisk eller menneskelig sett, til å nedlegge Vallerhjemmet enda, selv om det er gammelt og nedslitt, og vi mener Carpe Diem bør forbeholdes det det var tiltenkt. Nemlig kun demente.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.