Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bøker og bøss for Bærums-politikere

Oppstart av arbeidet med en revidering av Bærums bibliotekmelding står på programmet for Bærums hovedutvalg for miljø, idrett og kultur denne uken.

FOTO: TRINE JØDAL

Både bøker og bøss står på sakslisten for Bærums politikere i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur kommende uke.

Utvalget har møte torsdag. Blant sakene er oppstart av arbeid med revidering av Bærums bibliotekmelding, renovasjonsløsning for Sandvika Øst og henteordning for glass- og metallemballasje. 

Politikerne får også en presentasjon av Bærumsmuseene og orientering om status for badstubåt i Sandvika.

Videre skal utvalget blant annet ta for seg Bærum kommunes årsrapport for 2019, handlingsprogram for 2021–2024 og langsiktig driftsanalyse og investeringsplan for 2021–2040.

I Bærum er det kommende uke også møte i klageutvalget tirsdag og eierutvalget onsdag.

Kontroll av båthavner

I Asker er det møte i kontrollutvalget mandag og kommunestyret onsdag. 

Kontrollutvalget skal planlegge en kartlegging av Asker kommunes arbeid med forvaltning av båthavner på kommunal grunn. Dette vil handle om blant annet hvilke vedtak som er gjort i de tre tidligere kommunene Asker, Røyken og Hurum om utleie og drift av havner og hvilke retningslinjer og kontrolltiltak som finnes.

Hummer

Kommunestyret skal blant annet ta for seg finansreglement for kommunen, lokal forskrift for fag- og timefordeling i grunnskolen og et forslag om fredningssone for hummer.

I Viken fylke er det berammet møte i komité for næring mandag, komité for kultur tirsdag, komité for samferdsel onsdag og fylkesrådet torsdag. 

Alle møtene, både i Asker, Bærum og fylket, holdes som nettmøter ved hjelp av Microsoft Teams.

nilsjohan.dahl@budstikka.no

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.