Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Blod, svette og kjærlighet = Revy

I ÅR: Fra Rudrevyen 2017 "Punktert - Et oppblåsbart hoppeslottstilas".

Sovende, leende og travle elever er tilbake med årets revysesong.

«Instruktørslipp!», «Undergruppesjefslipp!» og «Aktørslipp!» er noe av det som er hengt opp i gangene på Rud videregående skole.

Les også: Skolerevyer fortviler over kuttforslag

Les også: Se utdrag fra rudrevyen 2017

Les også: Storslåtte saker i Ruds hoppeslott

Forestillingene starter kanskje ikke før i januar, men revytiden begynte for lenge siden.

Sjefene for band, kor og dans ble valgt i løpet av sommerferien, og man ser dem allerede travle med planene som skal gjøre årets revyperiode til tidenes beste.

Opptaksprøvene for aktørene er unnagjort, og øvingshelger begynte for flere uker siden. Men hva er det som venter oss?

Team er essensen for en revy. Det skal ikke være overfladisk, heller ikke for komplisert.

Revysjefer og instruktører grubler i flere måneder på et tema som ikke bare slår fjorårets, men også resten av landets påkommende ideer.

For Rud kom svaret ved et eksplosivt temaslipp i aulaen 24. oktober. Årets tema for Rudrevyen ble «Inn til beinet». Hvem er du egentlig? Innerst inne?

En annen viktig faktor for aktører og sjefer er selveste revyturen. Revyturen som nærmer seg, skal få en pangstart på intensivperioden før de kommende forestillingene.

Her tilbringer alle revyens aktører og sjefer en hel helg sammen med mat, leker, snakk og hygge. Hvem vil vel ha revy uten moro?

Hardt arbeid er utført, hardt arbeid utføres og hardt arbeid ligger foran den spente revygjengen på Rud. Hjerte og sjel legges i arbeidet for å oppnå en minneverdig revyarv.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Stolthet og ære står på spill for årets kull i håp om å huskes mange år fremover, i hvert fall til neste års revysjefer tar over stafettpinnen våren 2018.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.