Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Blir det med snakket, Skinnes?

Mange politikere har snakket fagert om å løse problemene langs Røykenveien, påpeker innsenderen.

Foto: KNUT BJERKE

Nå ser det ut til at det er noe bevegelse i situasjonen rundt Røykenveien. Registrerer at Olav Skinnes forklarer litt rundt trafikksituasjonen i Heggedal og at ordføreren har invitert til et møte om forholdene (Budstikka 14.03.20).

Trafikksituasjonen i Heggedal er en del av et større hele. Nemlig hele veistykket fra Asker til krysset hvor Røykenveien møter Slemmestadveien. 

Store deler av Askers befolkning lever langs denne ferdselsåren. Fylkesråden må ha fått med seg de problemer som følger med denne sterkt overbelastede veien, som han er sjef over. Både når det gjelder trafikkmengde og bomiljøet til de som bor langs veien. 

Hva vil fylkesråden konkret gjøre? Hva har Olav Skinnes for plan for veien? 

Miljøgate i Heggedal er sikkert fint og tidsriktig, men det er jo ikke i nærheten av løse det reelle problemet. Røykenveien er en for liten og for gammel vei, og det er for mange biler og tungtransport som bruker den i forhold til hva den er dimensjonert for. Det er problemet.

Både den ene og den andre politikeren har snakket fagert om å løse Røykenvei-problematikken, og det har bare blitt med snakket. 

Fylkesråd Olav Skinnes – blir du den neste som snakker uten å komme med konkrete tiltak? For egen del gleder jeg meg til å høre hva som kommer ut av ditt møte med Askers ordfører, regner med et fyldig referat i denne avisen.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.