Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bilfritt Bekkestua sentrum

– Uforståelig, skriver innsenderen om Frps nei til et bilfritt Bekkestua sentrum.

– Uforståelig, skriver innsenderen om Frps nei til et bilfritt Bekkestua sentrum.

Foto: TRINE JØDAL

Jeg viser til innlegg i Budstikka 8. februar, hvor det fremgår at Frp som eneste parti går sterkt imot å stenge veier for biltrafikk på Bekkestua. Det er mildt sagt uforståelig at partiet kan innta et slikt standpunkt.

Det finnes neppe et eneste sted hverken i Bærum eller Asker hvor forholdene ligger så godt til rette for å skape et tilnærmet bilfritt sentrum, som på Bekkestua. 

Der er det i dag hele fem veier som fører inn til sentrum, og felles for alle disse er at man har parkeringsmuligheter før man kommer helt inn i sentrumskjernen. 

Forslaget fra planutvalget bør utvides slik at Gamle Ringeriksvei stenges for biltrafikk helt ned til brannstasjonen. Da vil alt ligge til rette for å skape et unikt bilfritt sentrum. 

Det ville være helt meningsløst om man fortsatt skulle lede en stor del av biltrafikken fra Gamle Ringeriksvei og Bærumsveien gjennom sentrum. Denne trafikken burde ha vært borte for lenge siden.

Jeg er rimelig sikker på at de som bor på Bekkestua i dag, eller som skal flytte inn i en av de nye leilighetene som bygges/skal bygges i nærområdet, vil sette stor pris på et helt bilfritt sentrum på Bekkestua. 

Dette vil bli langt triveligere for dem som bor der, og for alle fotgjengere og handlende, som hver dag besøker Bekkestua. Så nå kjære Frp, dere som til stadighet hevder å være «partiet for folk flest», nå har dere muligheten til å vise at så er tilfelle.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.