Dette må vi gjøre noe med

BØKER: - Bibliotek har ingen mening hvis det ikke har en som tar vare på det og passer godt på, skriver innsenderen.

BØKER: - Bibliotek har ingen mening hvis det ikke har en som tar vare på det og passer godt på, skriver innsenderen. Foto:

Av

Det at skolebibliotekarene i Bærum skal fjernes synes jeg er et dårlig forslag.

DEL

Jeg har fått så mye hjelp av bibliotekarene mine Tone, Ellinor og Unn, at hvis de ikke hadde vært her, hadde ikke jeg blitt så flink til å lese som jeg er nå.

Les også: Bibliotekene i skolen

Les også: Skolebibliotekarer i Bærum

Min bibliotekar har hjulpet meg med ting som også ikke har noe som helst med bøker å gjøre. Unn elsker sikkert jobben sin, det er jeg helt sikker på.

Tenk hvis de fjerner bibliotekarer, da måtte Unn og alle de andre bibliotekarene i Bærum sluttet med det de elsker aller mest, nemlig å være bibliotekar.

Bibliotek har ingen mening hvis det ikke har en som tar vare på det og passer godt på sånn at alle bøkene blir innlevert og ikke minst, betaler de en masse av skolens penger på å kjøpe bøker til biblioteket. Derfor taper skolen ganske mye penger på dette.

De voksne har jo sagt at det ikke er bra å se for mye på iPad, det er jeg fullt enig med. Mer skjerm gjør ikke akkurat det bedre.

Jeg pleier å lese bok før jeg legger meg. Det går jo ikke lenger hvis jeg aldri finner noen bra bøker å lese!

Dessuten, det lilla/blå lyset fra iPad-skjermen er ikke bra for øynene rett før du skal legge deg. På iPaden er det ikke noen app eller nettside som man kan lese bøker på uten å oppgi e-postadresse eller telefonnummer. Alle barn har ikke e-postadresse, så derfor er det ikke alle som kan lese bøker på iPad.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Dette er da derfor jeg ikke vil at bibliotekarene i Bærum skal slutte.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags