Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bibliotek i Lommedalen

Bærums Verk og Lommedalen har samme behov for bibliotek som Fornebu, skriver innsenderen.

Foto: TRINE JØDAL

Forøvrig er det min mening at Bærums Verk og Lommedalen må få sitt bibliotek.

I den pågående debatt om det manglende bibliotektilbud for Bærum Verk og Lommedalen passer disse ordene godt. Kommunepolitikerne har vekselvis vedtatt, sagt opp inngått avtale med Løvenskiold, ferdigstilt arkitekttegning for biblioteket i Helsehuset på Bærum Verk, kjøpt bøker til biblioteket som måtte brukes på annen måte. 

Samlet har en bibliotekar anslått at det sannsynligvis er brukt 1 million kroner innbefattet erstatningspenger til Løvenskiold for kontraktbrudd. 

Når jeg leser om manglende tilbud til ungdom i området i Budstikka, må jeg nevne at det første positive arbeid for å få et bibliotek i Lommedalen kom fra ivrige ungdommer, som skaffet tilveie 500 bøker for å starte et etterlengtet bibliotek.

 Nå etterlyses tiltak for å unngå flere tilfeller av hærverk av ungdommer som ikke nødvendigvis er aktive i et idrettslag. Hva med å skaffe plass for et kombinert bibliotek- og aktivitetstilbud? 

Et grendehus kan kombinere mange behov for mange aldersgrupper. Nå må kommunepolitikerne se sitt ansvar for dette området i Bærum som har samme behov som Fornebu.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.