Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bevaringsverdig Fornebu-bunker

– Jeg ser ingen grunn til å betvile fylkeskommunens fagfolk, skriver innsenderen om krigsbunkeren på Fornebu.

– Jeg ser ingen grunn til å betvile fylkeskommunens fagfolk, skriver innsenderen om krigsbunkeren på Fornebu.

Foto: KARL BRAANAAS

Bjørn Magne Mathisen har et langt gjensvar om bunkeren på Fornebu i Budstikka 27. februar.

Her går han til rette med fylkeskommunens fagfolk: «Det er nå jeg vil påstå tilbake at fylkeskommunen kanskje ikke har nok kunnskap om dette emnet», skriver han. 

Jeg skal ikke sette meg til doms over detaljene, men ser ingen grunn til å betvile fylkeskommunens fagfolk i denne sammenheng. De er tindrende klare på at bunkeren bør bevares og begrunner dette grundig.

Mathisen benekter at han har skrevet at han ikke ser verdien i et slikt anlegg, og ikke vil støtte opp om verneinteressene. 

Da har jeg vel misforstått jeg da, men det som fikk meg til å skrive et innlegg om dette 22. februar var faktisk Mathisens avslutningssetning i hans første innlegg, som lød: «Dette behøver derfor ikke tas vare på». 

Han la til grunn at bunkeren er laget av masseproduserte elementer av norsk type. Dette er jo et interessant spørsmål, som også fylkeskommunen legger vekt på. Når Mathisen nå sier at han bryr seg, håper jeg det også gjelder den aktuelle bunkeren på Fornebu.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.