Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bedre kolletivtrafikk på tvers i Bærum

Arbeiderpartiet vil jobbe for at Bærum skal bli et kortreist samfunn og at veksten i transportbehovet dekkes ved gange, sykkel og kollektivreiser. 

For å få det til må det bl.a. bli tryggere å gå og sykle. Men det må også bli enklere å velge kollektivtransport. Da må det opprettes flere gratis innfartsparkeringer nær buss, tog og T-banestasjoner, Fornebubanen må bygges og så må T-banelinjene til Kolsås og Østerås forlenges.

Men ikke minst må det bli flere avganger og lettere å reise kollektivt på tvers i Bærum. Buss på kryss og tvers i Bærum med god kapasitet, frekvens, regularitet og komfort kan gjennomføres raskt og uten store investeringer eller lange planprosesser.

Det var derfor viktig for Arbeiderpartiet å få med dette i Bærum kommunes innspill til fylkeskommunens handlingsprogram for samferdsel. Særlig var det viktig nå, når Akershus fylkeskommune blir en del av Viken.

Les mer på budstikka.no/debatt

Det var gledelig at de andre partiene i Bærum ble med på dette.

Arbeiderpartiet vil fortsatt være en pådriver for bedre kollektivtransport på tvers i Bærum overfor den nye Viken fylkeskommune. Dessuten vil vi arbeide for å innføre sone 1 i hele Bærum og bedre fremkommelighet for bussen.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.