Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Bandyhall i utvikling

Illustrasjon av den planlagte bandyhallen i Bærum.

Det føles kanskje litt rart å snakke om ishaller midt i den varmeste sommertiden, men det er viktig at politikken også ser litt lengre frem i tid.

Forrige torsdag stemte et flertall i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur for å legge kunstis på ØHILs bandybane. Dette er fantastisk for ØHIL og bandyidretten, men det var også en utfordring som måtte overvinnes for at bandyhallprosjektet fortsatt skulle gå på skinner.

I en anleggsperiode med å bygge en bandyhall må nemlig idretten og folk flest ha muligheten til å få istid, noe dette vedtaket tilrettelegger for. Nå skal naturligvis dette vedtaket i hovedutvalget gjennom en behandling i handlingsprogrammet, men det bør være en ren formalitet.

Det er veldig gledelig for Fremskrittspartiet og undertegnede å se det engasjementet og alt det fantastiske arbeidet som er lagt ned av prosjektgruppen som arbeider med å skape grunnlag for å bygge landets første bandyhall. Fra den spede starten så har prosjektgruppen foretatt en grundig og nøktern prosjektanalyse som gjør at veien frem til bygging av en bandyhall fremstår som mer realistisk enn på lenge.

Det varmer også et bandyhjerte å se at Bærum Idrettsråd ser ut til å ha trykket prosjektet til sitt bryst, og nå varmt går inn for en realisering av hallen i 2024/2025.

Det er langt igjen og mange skjær i sjøen ennå, men så langt viser det seg at en kombinasjon av politisk vilje, nøktern pengebruk, dyktige prosjektledere og en velvillig bærumsidrett kan bli en uslåelig kvartett og kanskje også et eksempel til etterfølgelse ved nye prosjekter.

Fremskrittspartiet er en sterk støttespiller for bygging av en bandyhall. Vi mener at en hall vil bety underverker for breddeidretten, klubbene og ikke minst for Bærums innbyggere som får tilgang til publikums-is hele året.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.