Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Asker-politikere – jeg er imponert

– Slik jeg har forstått det har dere i Asker hatt møter med 1.200 siders sakspapirer, 14 dager etter forrige møte, skriver innsenderen.

– Slik jeg har forstått det har dere i Asker hatt møter med 1.200 siders sakspapirer, 14 dager etter forrige møte, skriver innsenderen.

Foto: SVEIN GRANERUD

I en normalsituasjon uten smittevernhensyn er politikerhverdagen hektisk, nå under pandemien skjønner jeg ikke hvordan dere får det til.

Saksdokumentene fra administrasjonen eser ut – slik jeg har forstått det har dere i Asker hatt møter med 1.200 siders sakspapirer, 14 dager etter forrige møte. Uten at dere har anledning til å møtes, diskutere og ta i dokumentene, skal dere sitt bak hver deres PC og delta digitalt. Og det forventes at dere skal ha meninger om alt.

Jeg tenker at det hadde vært lurt å sette en del av det daglige arbeidet på vent og ha fokus på hvordan håndtere pandemien, til man igjen kan ha politiske møter på partikontorene. Mitt inntrykk er at sakskartet blir fyldigere og fyldigere – og det er ikke koronarelaterte saker som står for økningen.

Samtidig opplever dere gang på gang at det slås en strek over politiske vedtak som er gjort, etter mangfoldige timer med forberedelser, debatt og vedtak. I det siste har vi i Asker sett det skje i brannkumsaken, reglement for salg av kommunal eiendom, vedtatte reguleringsbestemmelser eller støtte til idrettslag som utvikler egne anlegg.

Et slikt bakteppe gjør det enda mer imponerende at dere klarer time etter time på digitale møter. Respekt.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.