Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Asker Ap i gang med programarbeid for valget i 2019

LEDER ARBEIDET: – Asker Arbeiderparti er i gang med programarbeid for hva vi vil kjempe for i valgkampen i 2019, skriver Jan Sandal.

Fremtidens Asker skal være et samfunn hvor alle er med og gis mulighet til å skape seg et godt liv.

Asker Arbeiderparti er i gang med programarbeid for hva vi vil kjempe for i valgkampen i 2019.

Les også: Kampen mot forsøpling

Les også: Askers trafikkproblemer

Vi har allerede hatt en medlemsundersøkelse om hva våre medlemmer ønsker seg for å få et bedre Askersamfunn med mindre forskjeller mellom folk, og som gir mulighet for alle til å skape seg et godt liv.

For å få til en slik utvikling trenger vi flere med i arbeidet, med sine tanker og ideer til tiltak.

Her er alle velkomne til å delta, også andre samfunnsengasjerte som ikke er medlemmer i vårt parti, unge så vel som dem som har lengre fartstid.

Vi gjennomfører i alt fire åpne medlemsmøter.

Det første har allerede vært. Da åpnet vår partileder Jonas Gahr Støre 11. april vårt programarbeid med et stormøte med over 120 deltagere på Sekkefabrikken på Slemmestad.

Her trakk han opp hovedlinjene for partiet fremover. Det var stor respons fra en aktiv forsamling med mange kommentarer og spørsmål.

Neste åpne møte blir klokken 19.00 mandag 28. mai i rådhuset i Hurum på Sætre. Temaet vil være planlegging og samferdsel for den nye storkommunen.

Til høsten vil det bli ytterligere to åpne møter, ett i slutten av august om arbeidsplasser, næringspolitikk og arbeidslivspolitikk i Asker, og ett i Røyken midt i september om oppvekst og velferd.

I tillegg vil vi ha kontakt med ulike organisasjoner, bedrifter og andre som kan tenkes å ha interesse for å bidra i vårt programarbeid. Vi skal være ferdig med programarbeidet i god tid før jul.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Undertegnede er leder i programkomiteen. De øvrige medlemmene i komiteen er Anne Cathrine Berger, Magne Gabrielsen, Ivar Granum, Ragnhild Hartviksen-Oksholen, Anne-Hilde Rese og Bertine Bertelsen Fadnes (AUF).

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.