Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Arbeiderpartiets totale svik

Det er nok mange som kunne tenke seg å stemme Arbeiderpartiet i høst, for å gi Høyre avløsning etter over 60 års enevelde her i Bærum.

Men det vil ikke skje.

Det vil ikke skje etter Aps totale svik i saken om Smiejordet/Fossum-utbyggingen. I 33 år har jeg bodd i Bærum. Like lenge har jeg lest politikere si til Budstikka at "NÅ skal vi verne matjorden, NÅ skal vi ikke ta mer jord fra vår felles fremtid."

Men hver gang svikter politikere med makt. Og denne gangen svikter Ap sin rolle som opposisjon, med mot og visjoner om en annen politikk enn den dominerende.

Aps gruppeleder Kjell Maartmann-Moe: Ap vil ta vare på dyrket mark og idretten

På Stortinget klarer ikke, eller vil ikke, Ap være noen opposisjon til regjeringen. Den rollen er det andre partier som har. Så også i Bærum

Her gikk altså arbeidsfolks parti sammen med "hovedfienden", som bør og skal være Høyre. Ap sviktet vår fremtid, de sviktet vår ungdom, de sviktet vår natur, de sviktet vårt miljø,- og de sviktet sin rolle som opposisjonsparti.

Ved valget kan vi like godt stemme Høyre. Da vet vi hva vi får: tut og kjør og ja til alt, så lenge kapitalen ligger bak og presser på.

Godt valg.

Les mer på budstikka.no/debatt

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.