Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Anmeldelse av restaurant Nan Zhuang

FÅR ROS: – Jeg ville personlig gitt restauranten ut fra den gir seg ut for, langt høyere poeng, skriver innsenderen om Nan Zhuang på Bekkestua, som av Budstikkas anmelder fikk 15 av 30 mulige poeng.

I Budstikka lørdag 10. mars står det på side 22 og 23 en anmeldelse av ovenstående restaurant der overskriften over to sider lyder med stor og fet skrift «Trist gjensyn på Bekkestua».

Jeg har lest anmeldelsen flere ganger. Som stamgjest sammen med mange andre kjenner jeg meg ikke igjen i beskrivelsen av restauranten.

Les også: Trist gjensyn på Bekkestua

Nan Zhuang drives av et kinesisk ektepar. Mannen måtte sommeren 2017 foreta en ryggoperasjon, og restauranten var stengt i syv uker.

Det var derfor en naturlig stengning av restauranten som ikke hadde noe med kvaliteten på stedet å gjøre.

Jeg kan også opplyse at restauranten kan nås med heis fra gateplan.

Anmeldelsen fra en anonym Gutten i Stikka oser av negativ beskrivelse av lokalene, maten, betjeningen og de andre kundene, noe som ikke har rot i noen virkelighet.

Jeg vil her kort nevne:

1. At kjøkken og spisedelen er adskilt synes vel de fleste er positivt, men dessverre ikke Gutten i Stikka.

2. Mattilsynet har meg bekjent aldri hatt noen anmerkninger til denne restauranten, noe som er enestående for restauranter i Asker og Bærum. Kommenteres ikke av Gutten i Stikka.

3. Gutten i Stikka er pent sagt meget negativ til den serverte maten og nevner blant annet desserten som var frityrstekt banan som var bløt inni. Jeg vil her påstå at en frityrstekt banan alltid på grunn av frityrstekingen vil være bløt inni. Dette tyder på mangelfull matkunnskap hos den anonyme Gutten i Stikka.

4. Kundene på restauranten drikker vanligvis til maten vann, mineralvann eller øl. Forbruket av vin er derfor ikke stort, og stedets vinutvalg er derfor tilpasset salget. Gutten i Stikka forventer feilaktig at restauranten skal ha et vinutvalg som de største restaurantene på Aker Brygge.

5. Bekkestua bebos av mange eldre mennesker som blant annet benytter restaurantens tilbud om vafler og kaffe. I anmeldelsen blir en eldre kvinne som spiser vafler og drikker kaffe, syrlig kalt for «Tante pose», noe som vel forteller om Gutten i Stikkas åndelige utvikling.

Jeg og min mor sammen mange andre spiser regelmessig på den anmeldte restauranten. Vi har alltid fått delikat, velsmakende mat.

Porsjonene er rikelige, og det man ikke spiser opp kan man om ønskelig ta med seg hjem.

At Gutten i Stikka som eneste gjest skal få dårlig mat er neppe korrekt.

Det er andre gangen den anonyme Gutten i Stikka feilaktig slakter restaurant Nan Zhuang, noe som kan tyde på et personlig hevnmotiv og ikke en uhildet anmeldelse av stedet.

En restaurant på Bekkestua trenger faste kunder for å overleve økonomisk, noe som Gutten i Stikka fremhever som negativt.

Jeg ber på vegne av meg selv og mange andre at anmeldelsen (det er populært med falske nyheter for tiden) slettes av redaktøren.

I avisen står restauranten under «spise ute» desidert nederst med en beskrivelse om å skygge unna stedet. Jeg ville personlig gitt restauranten ut fra den gir seg ut for, langt høyere poeng.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Jeg skal senere i dag sammen med min mor spise en utmerket middag på restaurant Nan Zhuang.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.