ØIF ARENDAL - HASLUM FRA KL. 18.30 (ekstern lenke)

30-åringen er klar på at Haslum må bruke de tre siste kampene i eliteserien på å klatre opp på sikker plass på tabellen. Med fire serierunder igjen er Haslum på kvalifiseringsplass.

– De tre siste (Nærbø hjemme, Falk borte, Runar hjemme) blir spesielt viktig for vår del, sier han og kaller forrige kamp mot serieleder Elverum og kveldens oppgjør mot medaljejagende ØIF Arendal bonuskamper.

– Det er i de tre siste vi må ta poeng. Det igjen gjør at det ser litt verre ut for vår del nå, ettersom de tre kampene kommer til slutt, påpeker Haslum-kapteinen.

- Litt spent

Røe er inne i sin 14. sesong for Haslum og har som oftest kjempet i andre enden av tabellen.

– Det tredje året mitt i klubben havnet vi på 9. plass. Da spilte vi et par helt avgjørende kamper.

Han innrømmer at situasjonen er litt spent foran de neste to og en halv ukene som skal avgjøre om Haslum beholder plassen i eliteserien, eller må sikre den gjennom kvalifiseringsspill.

LES OGSÅ: Haslum fikk bank av rivalen

Kan klare sluttspill

– Det er viktig at vi ikke stresser opp for mye. Hvis vi ender med 20 poeng (har 14 nå) så vil vi ende med ti seiere og 12 tap. Det vil ikke være så halvgærent med tanke på utfordringene vi har hatt denne sesongen, sier Røe som har trøblet med et brudd i tommelen en del av denne sesongen.

Også målvaktsveteran Trond Tjemsland har kun én eneste gang i løpet av sin lange Haslum-karriere kjempet for å beholde plassen i eliteserien.

Han spår at med full klaff i tre av de fire siste kampene kan også en sluttspillplass blant de åtte beste være innenfor rekkevidde.

– Det ville vært strålende og en ren bonus nå, sier Tjemsland.