Den 11. september er det kommune- og fylkestingsvalg, og i Bærum kan du stemme på 16 partier. I Asker kan du gi stemmen din til 14 partier. Men for mange kan det være litt vanskelig å vite hvilket parti som er det riktige.

For at du skal få kjapp oversikt over de ulike partiene i Asker og Bærum og hva de står for, har vi laget 20 spesialepisoder av Budstikkas podkast «Forstått?».

For hva kjennetegner egentlig de ulike partiene, hvem er menneskene vi stemmer på, hva har partiene faktisk fått til i de fire årene som har gått og hva vil de jobbe for i årene som kommer?

Gjennom disse 20 episodene, oppsummerer politisk redaktør Dag Otter Johansen partipolitikk, interne stridigheter, valgløfter og mer til. Programleder er Ingvild K. Vederhus.

Budstikkas podkast «Forstått?» kan du høre i denne artikkelen eller der du lytter til podkast.

Alle 20 spesial-episodene av «Forstått?» finner du på Spotify og Apple Podcasts. Det er 10 episoder om partiene i Asker og 10 episoder om partiene i Bærum. Disse er publisert alfabetisk og du finner dem ved å scrolle nedover i podkastbiblioteket ditt. Alle episodene finner du også nedenfor, først om Asker, deretter Bærum.

Hør episodene om partiene i Asker:

Hør episodene om partiene i Bærum: