Skip to main content

Stem på din favoritt: Hvem er Årets bankende hjerte?

Én av disse seks kandidatene vinner prisen Årets bankende hjerte. Øverst rekke fra venstre: Peter Paaske, Mette Bay/Holger Gulbrandsen og Geir Henriksen. Nederste rekke fra venstre: Maud Angelica Behn, Julia Lysgaard Shirazi og Martin Schilde.

Én av disse seks kandidatene vinner prisen Årets bankende hjerte. Øverst rekke fra venstre: Peter Paaske, Mette Bay/Holger Gulbrandsen og Geir Henriksen. Nederste rekke fra venstre: Maud Angelica Behn, Julia Lysgaard Shirazi og Martin Schilde.

Foto: KARL BRAANAAS

Seks kandidater er nominert til prisen Årets bankende hjerte. Nå kan du være med å avgjøre hvem som går helt til topps.

I år er 18. gang Budstikka deler ut prisen Årets bankende hjerte, som går til en person som har lagt ned en innsats for sitt nærmiljø eller andre mennesker, langt utover det en kan forvente.

Du kan være med på å bestemme hvem som vinner årets pris, ved å stemme på din favoritt via SMS. Det er gratis å stemme.

Avstemmingen avsluttes tirsdag 15. desember klokken 12. Vinneren offentliggjøres senere i desember.

Dette er de du kan stemme på:

1) Peter Paaske. Ildsjel i 40 år i arbeidet med å ta vare på uerstattelige eiendommer i Asker og gi dem nytt liv til glede for alle. Har vært initiativtager, deltager og pådriver for å restaurere og ta vare på Heggedal Hovedgård, Hvalstrand Bad, Esvika, Asker Prestegård, og Øvre Sem. Gjennom å kombinere et glødende engasjement med høy faglig kunnskap og en inspirerende væremåte, makter han å engasjerte mange andre og få utrettet utrolig mye.

For å gi din stemme til Petter Paaske sender du gratis SMS med kodeord BUD HJERTE 1 til 27222.

2) Mette Bay og Holger Gulbrandsen. Ekteparet omtales som «Fornebus sosiale lim og katalysator». Startet opp nabofest og vinsmakingskvelder med fast kulturelt innslag, og er drivere av «biblioteket» i underetasjen på Fornebu S – hvor de sørger for innlevering og utlån av bøker hver dag. Brenner for motvirkning av ensomhet og et rausere og åpnere samfunn.

For å gi din stemme til Mette Bay og Holger Gulbrandsen sender du gratis SMS med kodeord BUD HJERTE 2 til 27222.

3) Geir V. Henriksen. Primus motor i Mizuchi karateklubb i år etter år etter år. Henriksen startet klubben i 1977, og har vært med siden. Mannen som fyller 67 år 14. desember var også en av Norges beste karateutøvere i mange år.

For å gi din stemme til Geir V. Henriksen sender du gratis SMS med kodeord BUD HJERTE 3 til 27222.

4) Maud Angelica Behn. Holdt en gripende minnetale med svært viktig budskap i begravelsen til sin avdøde far Ari Behn. 17-åringen fra Lommedalen ble hyllet for mot og åpenhet rundt psykisk sykdom, og at hennes ord betydde mye for mange som sliter. 

For å gi din stemme til Maud Angelica Behn sender du gratis SMS med kodeord BUD HJERTE 4 til 27222.

5) Julia Lysgaard Shirazi. Den mest synlige av dem som har kjempet en utrettelig kamp for at 18 år gamle Mustafa Hasan skal få bli i Asker og Norge. Det har blitt jobbet i kulissene, før saken ble en nasjonal nyhet i slutten av november. Shirazi har vært støttespilleren som har jobbet jevnt og trutt mot et mål. Nylig kom beskjeden om at utreisefristen for Mustafa Hasan er utsatt til 4. juledag.

For å gi din stemme til Julia Lysgaard Shirazi sender du gratis SMS med kodeord BUD HJERTE 5 til 27222.

6) Martin Schilde. Sandvikas utelivskonge. Rulet med gamle Prammen før han ble helt konge med nye Folkebadet – og det selv om stedet aldri rakk å åpne skikkelig før det måtte koronastenge. Schilde er entreprenøren som får ting til å skje, kjenner alle som er verdt å kjenne og har et brennende engasjement for Sandvika. 

For å gi din stemme til Martin Schilde sender du gratis SMS med kodeord BUD HJERTE 6 til 27222.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.