#12 Janne Tuven (43), Hosle

Jeg kjenner at håndballen tar mye tid, men synes det er så gøy at jeg kommer til å fortsette med det. I tillegg til min vanlige jobb som daglig leder på Gnist Trening og Helse, trener jeg G11 og G13 i ØHIL, der begge sønnene mine spiller. I tillegg er jeg SPU-trener for J14 i Region Øst og trener for G12 i ØHIL en gang i uken. Og så er det to til fire kamper i helgene.

Jeg har regnet meg frem til at det går med rundt 20 timer i uken i snitt til lagene jeg trener. Men det gir meg mye å trene dem. Jeg synes det er veldig gøy og jeg får masse energi.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Jeg holder også på å ta trenerutdannelse og er ferdig med Trener 1. Jeg tenker å starte på Trener 2 også, men etter nyttår skal jeg studere idrettspsykologi og mental trening, så det kurset må vente litt.

Det er sjelden hele familien er samlet til felles middag, men vi er innom huset hver dag alle sammen. Heldigvis er Christian (Holter, samboer, red.anm.) like idrettsnerd som meg, så da er det lettere å bruke så mye tid på det.

Jeg har ikke tid til å følge landslaget veldig tett lenger, men nå som det snart er EM, skal jeg prøve å se alle kampene. I utgangspunktet tror jeg Norge kan være med å kjempe om gull.

Hvis jeg har litt fritid til overs, så hender det jeg leier meg en hest og rir en tur i marka eller går en lang tur med hunden vår. Det er en fin avkobling.