#37 Oscar Heyerdahl-Larsen (10), Hosle

Jeg hadde lyst til å representere klassen min i elevrådet. Da måtte jeg holde en tale foran klassen og fortelle hvorfor de burde stemme på meg. Jeg hadde egentlig ikke forberedt noen tale, så først tulla jeg litt og sa at «I’m gonna build a wall», litt sånn som Donald Trump sa.

Men jeg sa litt seriøse ting også. Heldigvis fikk jeg flest stemmer i klassen, og kom med i elevrådet. Nå er jeg bare representant, men det hadde vært gøy å bli leder en gang også.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Blant annet så ønsker jeg å gjøre noe med fordelingen av fotballbanene i skolegården. Nå er det sånn at vi i 5. klasse alltid må spille på den banen som er lengst unna. Det håper jeg å få gjort noe med.

Men det er også mange andre saker vi jobber med i elevrådet. Blant annet så ønsker vi et tørkeskap til sko når det er vått ute. I tillegg vil vi ha zipline og flere lekestativer.

Vi jobber også med å få en høytaler som vi kan plassere på taket på skolen. Da kan vi spille musikk og alle på skolen kan danse.

Som klassens representant i elevrådet må jeg være litt seriøs, og ta de riktige valgene. Jeg ønsker å bli oppfattet som ordentlig og litt morsom.

Når jeg ikke er på skolen, spiller jeg fotball og håndball i ØHIL. Også spiller jeg en del Fortnite.