#78 - Stemmen til sporten

ILDSJEL: Når lokalavisen kort tid før kampstart trengte kommentator til direktesendt kamp fra Heggedal, stilte Joachim Karlsen selvfølgelig opp. Han brenner for idrett i Asker, og mener flere burde stille opp som frivillig for idretten.FOTO: SIMEN SOLUM WAAGSETHER

ILDSJEL: Når lokalavisen kort tid før kampstart trengte kommentator til direktesendt kamp fra Heggedal, stilte Joachim Karlsen selvfølgelig opp. Han brenner for idrett i Asker, og mener flere burde stille opp som frivillig for idretten.FOTO: SIMEN SOLUM WAAGSETHER Foto:

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Joachim Karlsen

DEL

#78 Joachim Karlsen (25), Heggedal.

Jeg synes flere burde melde seg som frivillige, rett og slett fordi det gjør at klubben kan bruke mer tid og penger på det som foregår på ute på banen.

Det handler om å stille opp for lokalmiljøet, engasjere seg. For meg er det veldig viktig, og en sak jeg virkelig brenner for.

Inngangen for meg var Frisk Asker, og da de trengte en til å være speaker på hjemmekampene for en del år tilbake, så slo jeg til på direkten.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Der mange kanskje er redd for å drite seg ut, er jeg litt motsatt. For meg handler det om å forsøke å være litt morsom, få ned alvoret litt. Så når noen lurer på om jeg er nervøs når jeg er speaker for 1.000 mennesker i Askerhallen, svarer jeg at jeg gjerne skulle sett at det var 5.000 til. Jeg er glad i å prate, så det å være speaker passer meg godt. Senere har jeg fått samme rolle for Asker Fotball, på Heggedals fotballkamper i 4. divisjon og for Asker innebandy. Det er klart det kan bli mye når man i tillegg skal jobbe åtte timer hver dag og samtidig være på alle kampene til Lillestrøm, men jeg ønsker å få med meg mest mulig – og kabalen går opp på et vis.

Heldigvis er det sjelden at fotball- og ishockeysesongen overlapper, slik at det er mulig å få med seg det aller meste.

Still opp for det lokale idrettslaget, da vel!

Artikkeltags