#98 Mio Charlie Småstuen (6), Borgen

Jeg gleder meg til å begynne på skolen. Masse. Det er ikke lenge til nå. Bare noen dager.

Det har vært gøy å gå i barnehage. Der har jeg lært å skrive navnet mitt. Med både store og små bokstaver. Jeg kan telle også. Sånn matematikk. Men jeg klarer ikke å legge store tall sammen. Det skal jeg lære på skolen.

Jeg vet at man må sitte mye ved pulten på skolen. Det liker jeg. Jeg klarer å sitte stille ganske lenge. Trenger ikke å løpe rundt omkring hele tiden.

Jeg skal begynne på Hagaløkka. Det skal nesten alle de andre fra Borgenskogen banehage også. Det blir ikke skummelt å være minst på skolen. De store barna kommer sikkert til å være snill mot meg.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Jeg har vært på Hagaløkka mange ganger. På SFO. Jeg kan ikke gå alene til skolen. Jeg går sammen med noen voksne og andre barn.

Ranselen min har bilde av en dinosaur. Jeg kan navnet på 30 dinosaurer. Favoritten er Oviraptor. Den går på to ben og er hårete. Jeg håper vi får lære masse om dinosaurer på skolen.

I barnehagen spiste vi alle sammen rundt et stort bord. På skolen må jeg ha med meg mat i en boks. Jeg liker best brødskiver med ost og prim. Og egg.

Når jeg blir enda større kan jeg sykle alene til skolen. Det gleder jeg meg til. For nå skal jeg begynne på sykkelcrosskurs.