#51 Cathrine Storøy (29), Asker

Jeg er kontrollfrik. Så jeg er veldig spent på hvordan det går i februar. Da får jeg mitt første barn.

Men jeg skjønner jo at jeg må slippe andre til her i kafeen min, nå som jeg har en ny liten sjef i magen.

Heldigvis har jeg ansatte som er like gira som meg, så jeg vet de vil klare det bra. Jeg får også litt hjelp fra mamma og pappa.

Det har ikke gått helt opp for meg at jeg venter barn og jeg vet overhodet ikke hva jeg går til. Pappaen gleder seg veldig og egentlig tar jeg det med knusende ro.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Det eneste jeg vet er at den har ti fingre og ti tær. Den er aktiv og alt ser bra ut. Om det er gutt eller jente, vet jeg ikke før den ligger i armene mine. Og det er nok først da jeg forstår hva det handler om.

Jeg har alltid 100 baller i luften og øver meg på å gi litt f ... Det går ikke om jeg hele tiden stresser med alt som står på «to-do»-listen, da ville jeg antagelig møtt den berømte veggen. Spesielt da jeg drev kafeen og samtidig studerte full tid på Markedshøgskolen. Jeg er også blitt flinkere til å prioritere litt tid for meg selv. Da maler jeg litt, går tur med hunden eller koser meg foran peisen.

Teknologien gjør det mulig å administrere en del hjemmefra også etter fødselen, men resten av det daglige og det som skjer her i kafeen må jeg gi slipp på.

Det eneste jeg egentlig kan gjøre, er å forberede godt og legge opp til at alt skal gå bra.