Skip to main content

#87 - Deler sine meninger

KORPSMAMMA: Ann Lisbeth Kristiansen er opprinnelig fra Lofoten, men har bodd på Dønski i Bærum i 25 år og har vært engasjert gjennom sine to døtre i blant annet FAU i Dønski barnehage og Levre skolekorps. – Dette er et flott område for barn, med gangavstand til mange skoler, blant annet Levre (bildet), som nå bygges om, Hauger og Dønski, sier hun. FOTO: KARL BRAANAAS

I jubileumsserien '120 i Asker og Bærum' presenterer vi i dag Ann Lisbeth Kristiansen.

#87 Ann Lisbeth Kristiansen (53), Dønski

Til tross for at jeg har holdt på med korps i 15 år, er jeg overhodet ikke musikalsk! Men jeg er rågod på å steke pizzaer og vaske gymsaler etter korpsarrangementer og loppemarkeder.

Nå starter jobben med å hente lopper til høstens loppemarked for Levre skolekorps 22.–23. september, det holdes på Hauger skole nå som Levre skole er revet for å bygges opp igjen.

Det er korps og unga som engasjerer meg, jeg er samfunnsengasjert og har en sterk rettferdighetssans. Jeg kommenterer ofte saker på Budstikkas Facebook-side. Jeg har aldri opplevd å få noen av mine kommentarer slettet, og jeg har aldri angret på noe jeg har skrevet, men det har hendt at jeg har fjernet ting før jeg har trykket «publiser», eller lagt til noe etterpå som jeg ikke tenkte på først.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Da Budstikka skrev at køene på E18 ville komme tilbake etter ferien, skrev jeg «Rakettforskning dette?», og da svarte en fra Budstikka «Ja, rakettforskning er en av Budstikkas nye satsingsområder! Ha en fortsatt god dag!» Det syntes jeg var veldig morsomt.

Jeg kan også bli ganske opprørt over saker som kan fremstå som maktovergrep fra myndighetene. Som dette med regionreformen. Der holder jeg med Finnmark, for å si det sånn. Når myndighetene kommer for langt fra folket, er det politikerne som må snu, synes jeg.


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.