Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

#2 – Svømming er gøyest

SJØLØVE-BOMBE: – Svømming er gøyest, mener Mia S. Sivertsen (6) som her hopper i bassenget på Hundsund. Når man er Sjøløve har man allerede lært crawl og rygg som Sel. Nå øves det på brystsvømming. Etterpå blir Mia og de andre barna Delfin.

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Mia S. Sivertsen.

#2 Mia S. Sivertsen (6), Jar

Jeg har lært gutte- og jentespagaten på turn. Det er i ishallen. Jentespagaten er vanskeligst, fordi det er forover og da er det vanskeligere å komme ned. Vi øvde og øvde mange ganger uten å gi opp og til slutt klarte jeg det. Både gutter og jenter kan gjøre begge spagatene, så jeg vet ikke hvorfor det heter gutte- og jentespagaten, egentlig..

Svømming er gøyest. Pappa pleier å være med, men av og til mamma. Først var jeg Selunge. Da jeg ble Sel flyttet vi til det store bassenget, der vi lærte crawl og rygg. Nå er jeg Sjøløve. Butterfly lærer du ikke før på Hai, som er etter Delfin. Emma har begynt på rekruttsvømmerne og hun tar snart igjen pappa! Man kan svømme og svømme hele livet, faktisk. Jeg liker å se på pysjheltene og Mikke og racergjengen når de løper om kapp og hjelper folk fordi de er glade hjelpere.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

På skolen liker jeg å spille på læringsbrettet fordi det er så mye gøye spill. Det var en på skolen som datt ned fra klatrestativet og slo kul i hodet. Da ble klatrestativet stengt så de kunne legge mer sand under. Det er bra at vi har fått klatrestativet tilbake, for nå skal hele skolegården ommøbleres så det er stengt overalt.

Jeg liker ikke å gre håret. Det gjør vondt. Derfor sover jeg med fletter, for da blir det ikke flokete. Men tante; hvorfor driver du og skriver alt jeg snakker? Skal vi heller spille Twister?

 

 

Les flere artikler