Skip to main content

#14 - Tror på åpenhet

TRENINGSGLAD: Camilla Lorentzen (29) når daglig ut til nesten 48.000 følgere på Instagram med profilen @camillalor. Nylig lanserte hun podkasten «Sølve & Lorentzen» sammen med Sølve Sundrehagen.

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Camilla Lorentzen.

#14 Camilla Lorentzen (29), Heggedal

Jeg får tilbakemeldinger fra jenter i alle aldersgrupper hver eneste dag. Veldig ofte hører jeg om jenter som for første gang på lenge endelig tør å ta på seg en bikini og gå på stranden. Eller hvordan de endelig har funnet treningsgleden.

Det er utrolig hyggelig, og gir meg troen på at åpenhet er noe vi behøver mer av.

LES OGSÅ: 120 år med lokalt fokus

Det er lite som er mer skremmende enn å føle seg helt alene. Det å se at andre har de samme tankene, følelsene og kanskje også kroppen som deg selv, kan være med på å gjøre det hele litt mer ufarlig.

Jeg er en veldig åpen person, eller har i alle fall blitt det de siste årene. For meg finnes det ikke noe vi ikke kan snakke om – eller vise frem!

Trenings- og kostholdsverdenen har de siste årene vært preget av et relativt ensformig bilde, der «drømmekroppen» har vært motivasjon for å bevege seg og spise sunt. Jeg tror dessverre dette fører til at altfor mange detter utenfor.

Den kroppen vi ser overalt er ikke oppnåelig, og kanskje heller ikke målet, for alle. Det er viktig å vise at det finnes utrolig mange andre grunner til å ta vare på den fysiske helsen. Ikke minst mener jeg det er viktig å vise at alle sunne og friske kropper ikke er støpt i samme form, men kan se veldig forskjellige ut.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.