Skip to main content

#110 Pappatreneren: – Samhold viktigst

GODT HUMØR: Jutul-trener Torbjørn Tveiten sammen med 12-årslaget som vant over et kinesisk lag i Norway Cup. Fra venstre: Mathias Meiland Thorbjørnsen, Marius Tveiten, Eskil Bjørndal, Nikolai Scheel Hamang, Kristoffer Elvegård, Sondre Olden, Nikolai Wergeland Simonsen og Jonathan Sveen. FOTO: EVA GROVEN

Torbjørn Tveiten trener fotballaget til begge sønnene.

#110 Torbjørn Tveiten (47), Vøyenenga.

Innimellom blir det ikke tid til noe særlig annet enn fotball på fritiden. Men det gjør absolutt ingen ting.

Å være pappatrener for begge lagene til gutta mine gir meg masse. Dessuten synes jeg det er kjempeviktig å være til stede i barnas hverdag og gi dem gode arenaer de kan utvikle seg i.

Jutul er en flott breddeklubb, og jeg er opptatt av at vi skal være akkurat det. Her skal det være plass til absolutt alle.

Hadde gutta funnet andre interesser enn fotball, hadde jeg vært der også. Men siden jeg selv har spilt fotball, og er mer enn sånn passe interessert, var det veldig greit at det ble fotball. Det har nok vært nok en viss «indoktrinering» fra min side. Det er ikke tilfeldig at begge gutta heier på Manchester United.

Les også: 120 år med lokalt fokus

At det var meg som ble pappa-trener for eldstemann da han begynte på skolen, var helt naturlig. Siden har jeg holdt på, i mange år med to lag. Ikke minst fordi det er så givende å se hvor godt miljø vi har klart å skape. 2006-årgangen til Jutul består av spillerne fra to skoler, Skui og Emma Hjorth. Her i Norway Cup har vi med to lag.

Høydepunktet var da vi møtte en kinesisk lag. Det var gøy både for spillerne og meg selv. Særlig fordi vi vant, selv om det ikke er det viktigste. Det er at alle gutta trives og har det gøy.


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.