Skip to main content

Brann i garasje på Østerås

RASKT SLUKKET: Det begynte å brenne i tilknytning til en garasje på Østerås tirsdag ettermiddag. Brannvesenet var raskt på stedet og fikk slukket brannen.

Det begynte å brenne i et garasjebygg knyttet til en bolig på Østerås tirsdag.

Politiet meldte om en bekreftet brann i Vestjordet rett før klokken 18.

Nødetatene var på plass etter få minutter. Beboerne på adressen hadde evakuert seg selv.

Brannvesenet sendte seks brannbiler til stedet og startet raskt med slukking. Klokken 18.15 meldte de at brannen var slukket.

– Det har vært en brann i forbindelse med en garasje. Det har brent i takkonstruksjonen. Brannvesenet var raskt på stedet og fikk slukket etter kort tid. Brannen har ikke medført noen spredning, sier innsatsleder Kristoffer Bang i Oslo politidistrikt.

Ingen personer er meldt skadet etter brannen.

– Brannvesenet er ferdig med etterslukking og har kontrollert at brannen er slått helt ned. Vi vil gjennomføre tekniske udnersøkelser, ta noen bilder og snakke med vitner for å finne ut av årsaken til brannen, sier Bang.

Han sier de foreløpig ikke vet hvorfor det startet å brenne, men bekrefter at det går elektrisitet i taket, noe som vil undersøkes nærmere som en mulig kilde.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.