Skip to main content

Tix solgte Asker-hus med milliongevinst

Artisten Andreas «Tix» Haukeland fra Gjettum solgte villaen sin i Asker i desember, og flyttet tilbake til Bærum. Musikeren er opprinnelig fra Gjettum.

Artisten Andreas «Tix» Haukeland fra Gjettum solgte villaen sin i Asker i desember, og flyttet tilbake til Bærum. Musikeren er opprinnelig fra Gjettum.  

Foto: Knut Bjerke

Etter fire år i Asker, flytter Andreas «Tix» Haukeland tilbake til hjemstedet Bærum. Med millioner i bagasjen. 

Det er Se og Hør som skriver at musikeren solgte villaen sin i desember. 

I et lengre intervju med Budstikka i 2020, fortalte Haukeland om hvorfor han flytte til Asker i utgangspunktet. 

Millionvillaen han flyttet til, etter noen år på Majorstua, er på 350 kvadrat ligger på en fjellknatt med fritt utsyn, lite innsyn og et stort musikkstudio.

– Dette var perfekt. Det ligger såpass usjenert til at det er det første stedet jeg har følt meg ordentlig hjemme på veldig mange år, sa han til lokalavisen og la til:

– Det viktige var jeg kunne gå ut og hente posten i fred. Jeg har null naboer 180 grader, og det er litt deilig.

Det meste av musikken han har laget de siste årene, er laget i hjemmestudio i Asker. 

God fortjeneste

Nå har han altså flyttet tilbake til hjemstedet Bærum. Det skal dreie seg om en 3-roms leilighet på 75 kvadrat som Haukeland opprinnelig kjøpte for i 2015 for 3,4 millioner kroner. 

Villaen i Asker ble kjøpt i 2017 for 12,5 millioner kroner. I desember solgte han den privat for 21 millioner kroner, med en fortjeneste på 8,5 millioner kroner. 

– Det var ikke en enkel avgjørelse, for hjemmet mitt har jo vært fristedet mitt, men timingen passet bra nå. Jeg kommer til å reise en del fremover og det var på tide å flytte litt på seg, sier Haukeland til Se og Hør. 

For tiden er artisten aktuell i TV2-programmet «Hver gang vi møtes», som han har omtalt «som å være på leirskole». 

Til helgen skulle Tix holde flere konserter i Oslo Spektrum, men disse er nå avlyst eller utsatt på grunn av de gjeldende smittevernrestriksjonene. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.