Skip to main content

Stor interesse for Behn-bolig

Ari Behn var i mange år bosatt i Lommedalen. Her er kunstneren avbildet foran «Prinsesse»-bildet fra en utstilling i Gassbygningen på Bærums Verk.

Ari Behn var i mange år bosatt i Lommedalen. Her er kunstneren avbildet foran «Prinsesse»-bildet fra en utstilling i Gassbygningen på Bærums Verk. 

Foto: KNUT BJERKE

Boligen til avdøde Ari Behn i Lommedalen er solgt. Megler forteller om enorm interesse.

Det var i forrige uke det ble kjent at boligen til kunstner Ari Behn var lagt ut for salg. 

Behn døde første juledag i fjor. Han kjøpte eiendommen i 2016 for 7,9 millioner kroner.

«Boligen har tilhørt kunstneren Ari Behn som har satt sitt preg på den med utradisjonelt fargevalg, veggmalerier med videre», sto det i annonsen på finn.no.

Mandag ettermiddag ble boligen, som ligger like ved slalåmbakken, solgt for 8.350.000 pluss omkostninger, ifølge nettavisen.

Flere interessenter

– Interessen har vært helt ekstrem. 160.000 personer har sett Finn-annonsen. Det er veldig mye på så kort tid, sier megler Torbjørn Ek til nettavisen.

Under budrunden skal det ha vært fire-fem budgivere.

Om boligen skriver meglerfirmaet på finn (ekstern lenke) at det er «kunstneren Ari Behn som har satt sitt preg på den med utradisjonelt fargevalg, veggmalerier mv.» og at det er en «hyggelig familiebolig fra 1995 bel. høyt og fritt med fantastisk utsikt over Lommedalen mot Bærums Verk og åsene omkring».

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.