Skip to main content

Reduserte pris på luksustomt med 8 millioner

Peter Anker selger sin eiendom til en prisantydning på 17,5 millioner kroner.

Peter Anker selger sin eiendom til en prisantydning på 17,5 millioner kroner.

Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling

I fjor forsøkte meglersjef Peter Anker forsøkte å selge fritidseiendommen sin til 26 millioner. Nå ligger eiendommen ute til 17,5. 

Budstikka skrev høsten 2018 at meglersjef Peter M. Anker selger en den 95-måls-store markatomten sin på Krokskogen til 26 millioner kroner. Nå er prisen redusert med 8,5 millioner.

- Det er et lite stykke Norge, og man må finne riktig type kjøper til denne typen eiendom. Det er en unik form for fritidseiendom i form av størrelse, areal og funksjoner. Den er  vanskelig å prise siden vi ikke har noen andre å sammenligne den med, sier eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde.

- Flere har vært litt fra eller til på å kjøpe, legger han til. 

«Eventyrlig»

Den spesielle eiendommen, som kalles «Langebru», beskrives som eventyrlig i annonsen på finn.no. Den ligger i marka, mellom Lommedalen og Sundvollen – akkurat på grensen mellom Bærum og Hole. 

Et bolighus og et gjestehus ligger på et høydedrag med utsikt over skogkledde åser og Langebrutjern, og har til sammen ti soverom. Hovedhuset i seg selv er på litt mindre enn 300 kvadratmeter. I tillegg vil kjøperen få med seg en låve, gjestehus, stabbur, garasje, tennisbane og ikke minst et eget skogstjern med muligheter for å fiske ørret. 

Tomten ligger omtrent 35 minutter fra Oslo, og det er ingen boplikt på tomten. 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.