Skip to main content

Her er Asker og Bærums dyreste og billigste boliger

For 32 millioner kroner kan du sikre deg Asker og Bærums dyreste eiendom. Den ligger på Nesøya. Mens på Skui ble en enebolig solgt for 2,6 millioner denne uken.

Budstikka har sjekket alle boliger i Asker og Bærum med prisantydning under 2 millioner og alle over 15 millioner som har ligget ute for salg på Finn.no denne uken.

(Se eget kart hvor du kan klikke deg rundt og se på boligene. Grønne under 2 millioner - røde over 15 millioner.)

Kartet viser at boligene som legges ut for over 15 millioner hovedsakelig ligger langs ved sjøen eller har sjøutsikt.

LES OGSÅ: Eierne tegner huset selv – gikk én million over takst

Den billigste leiligheten finner du på Bjerkås i Asker. For 1,4 millioner kan du sikre deg 28 kvadratmeter med to rom som er nyoppusset.

Har du drøssevis med penger kan du ta turen på Nesøya og se på eiendommen til 32 millioner med egen odde ved innseilingen til Halsbukta på Nesøya. Boligen er plassert i bakkant av tomten med utsikt utover sjøen. Tomten er på 4,6 mål med en strandlinje på 174 meter. To private brygger får du med på kjøpet og en sandstrand.

– Eiendommen har ligget ute for salg en tid og den har vært litt av og på med annonsering. Det har vært en del interesse rundt stedet, men foreløpig har ikke prisen vært helt på nivå med selgers ønske. Nå håper vi at ting vil skje, sier megler og daglig leder hos Privat Megleren i Asker, Carl Fredrik Solli.

LES OGSÅ: Har solgt boliger for 252 millioner: – Vi merker ikke dårlige tider her på Bekkestua

Mange på visning

Meglere i Asker og Bærum forteller at det er stor aktivitet i boligmarkedet for tiden.

– Det er jevnt over mange mennesker på visninger og mange er ute etter familieboliger, i alle prisklasser. Så slik jeg vurderer det er det ikke snakk om at høsten legger noen demper på salget, sier eiendomsmegler Johan Orlin i Aktiv Eiendom.

Nylig solgte han en bolig på Stabekk før visning, den hadde en takst på 6,2 millioner og ble solgt for 6,7, altså 500.000 over takst.

LES OGSÅ: Arkitekttegnet enebolig på Høvik gikk én million kroner over takst

Arkitekttegnet enebolig på Høvik gikk én million kroner over takst

Billigste enebolig

I Ringeriksveien mellom Skui og Sollihøgda lå en enebolig ute for salg til 2,0 millioner tidligere i uken. I løpet av noen dager har det vært hektiske budrunder og boligen endte på 2,61 millioner.

– Det er sjeldent det legges ut eneboliger i denne prisklassen. Mange var på visning og det var flere budgivere, forteller Orlin i Aktiv Eiendom.

Han forteller at boligen ligger litt for seg selv ganske nærme E16. Den er ikke tilkoblet offentlig vann eller kloakk og det er behov for oppussing av huset.

– Huset har egen brønn og septik, forteller Orlin som mener at huset har stort potensial, blant annet når ny E16 bygges og trolig forsvinner fra stedet.

LES OGSÅ: Fortsatt ingen bud på Varner-villaen

Denne veien har de dyreste boligene

I Haldenveien på Snarøya ligger det ute for salg tre boliger med prislappene 16,9 millioner, 21 og 25,9 millioner.

To av boligene er leiligheter mens en er villa. Alle har sjøutsikt, men ingen har strandlinje.

En eiendom på Nesøya med 200. kvm. store underjordiske garasjeanlegget er solgt denne uken. Etter vel et halvt år på markedet får altså eneboligen til advokat Geir Knutsen nye eiere, skriver Botrend.no.

Etter en budrunde med flere interessenter, landet partner og seniormegler i Nordvik & Partners, Nils O.M. Nordvik, salget tirsdag ettermiddag.

– Jeg kan foreløpig ikke uttale meg om prisen, men den gikk omtrent for det den var lagt ut til, sier Nils O.M. Nordvik til Botrend.no.

Det betyr at den 631 kvm. store eneboligen gikk for over 20 millioner kroner. Før salget var prisantydningen på 22,5 millioner kroner.

LES OGSÅ: Stilrent med skinn og betong

 

Les flere artikler