Skip to main content

Denne Nesøya-villaen er landets nest dyreste

EKSKLUSIV: Denne eiendommen i Sundveien på Neslya ligger ute til en prisantydning på 30 millioner kroner.
EKSKLUSIV: Denne eiendommen i Sundveien på Neslya ligger ute til en prisantydning på 30 millioner kroner.

Eieren kjøpte eiendommen for 4,3 millioner kroner i 2000. Nå selges eiendommen med en 358 kvadratmeter stor villa til 30 millioner.

I 2000 kjøpte eieren, gründer i French Bakery Gjermund Østby, eiendommen på 3,4 mål i Sundveien på Nesøya for 4,3 millioner kroner. Han rev huset som sto der den gangen og bygget et større på 358 kvadratmeter.

Nå selges praktvillaen til en prisantydning på 30 millioner kroner. Selgeren skal imidlertid ikke flytte langt – kun til nabotomen der han skal bygge et mindre hus.

Det er e24.no som skriver dette.

– Vi har bodd der i 14 år og er hvert øyeblikk bare to voksne mennesker over 60 år som bor der. Vi har kjøpt et sted i Spania hvor vi tilbringer mye tid, og har kjøpt nabotomten og skal bygge et mindre hus som krever mindre vedlikehold, sier Østby til nettstedet.

Boligen er for tiden landets nest dyreste eiendom. Den har 40 meter strandlinje og egen brygge.

LEST DENNE? Stadig flere nye boliger blir ikke solgt – kjøperne er mer usikre 

Fellesvisninger

Vanligvis inviteres det ikke til fellesvisninger for boligen i denne prisklassen, men private visninger. Megler Morten Thøgersen i Thøgersen & Partnere gjorde imidlertid et unntak i dette tilfellet. I går (søndag) og i dag (mandag) er det fellesvisninger.

– Det vil aldri være mange på visning av slike store eiendommer. Nå har vi satt opp fellesvisning, og det var noen her i dag, sa Thøgersen til e24.no etter den føeste visningen søndag.

LES OGSÅ: Småbruk og stor tomt solgt for godt under prisantydning 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.