Skip to main content

Her skal det bygges 187 leiligheter i 14 bygg

Slik blir Landås Pluss-utbyggingen sett fra luften over Hønsveien.

Foto: ILLUSTRASJON: EVE IMAGES

Selvaag Boligs storutbygging av 187 leiligheter på Landåsjordet i Asker skal utføres av Betonmast Boligbygg. De får 630 millioner kroner for jobben.

Første del av utbyggingen av Høn-Landås øst for Asker sentrum er i gang og de store pengene er begynt å rulle. Nylig inngikk Selvaag Bolig kontrakt med Betonmast Boligbygg om å bygge 187 leiligheter fordelt på 14 bygg i første del av det nye boligområdet.

Kontrakten har en totalverdi på om lag 630 millioner eks. moms, opplyser selskapet i en pressemelding.

Første byggetrinn er i gang, mens andre og tredje trinn etter planen skal bestilles senere i 2020, avhengig av salg. Prosjektet forventes overlevert sommeren 2022.

Pluss-prosjekt

Utbyggingen er et Selvaag Pluss-prosjekt, som betyr høy standard og kvalitet for materialvalg og servicetjenester. Landås Pluss bygges med bærekraftige løsninger, deriblant geovarmeteknologi, felles varmepumpeløsning og vannbåren gulvvarme. Leilighetene får underliggende parkering og eget servicebygg med fellesområde med møterom, kafé, kjøkken og treningsstudio.

– Dette er en stor og viktig jobb for Betonmast. Vi har jobbet med dette prosjektet lenge og er svært fornøyd med å få landet denne kontrakten nå, uttaler konsernsjef Jørgen Evensen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.