Skip to main content

Skal bygge 121 boliger på Fornebu

Slik ser arkitektene for seg bygningene på Nansenløkka.

Slik ser arkitektene for seg bygningene på Nansenløkka.

Foto: Transborder Studio

Skanska skal bygge flere boliger i Nansenløkka på Fornebu.

Kontrakten er verd 484 millioner kroner, melder selskapet i en pressemelding. Boligprosjektet skal inneholde 121 leiligheter. Tidligere i år ble det kjent at de skulle bygge 195 av de totalt 600 boligene i prosjektet.

– Nansenløkka er et prosjekt som passer oss godt, hvor vi får bidra med vår kompetanse fra en tidlig fase, sier regiondirektør i Skanska Oslo Bolig, Tomas Kjendlie.

Det er Obos som står bak prosjektet, som profilerer seg med at de har som mål å redusere klimagassutslippene fra prosjektet med mellom 30 og 50 prosent.

Ferdig i 2024

Byggingen starter i 3. kvartal 2021 og skal være ferdigstilt i løpet av andre kvartal 2024.

– Dette er en stor milepæl. Endelig kan vi komme i gang med de neste store utbyggingene på Fornebu hvor Obos til sammen skal bygge rundt 7000 boliger de neste årene. Det er stor interesse fra OBOS-medlemmene for å kjøpe boliger her, og bare til dette prosjektet har nå nesten 2500 meldt sin interesse, uttalte Kristine Tveitnes Seip, administrerende direktør for Obos Fornebu, i mai da det ble klart at Skanska skulle bygge 195 boliger.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.