Skip to main content

Prinsesse Märtha Louise får ikke solgt hytta

Prinsesse Märtha Louise har igjen lagt ut hytten på Hankø for salg. Denne gangen til ti millioner mindre enn i fjor. Bilde tatt ved en tidligere anledning. 

Foto: Anette Andresen

I fjor vår la prinsesse Märtha Louise sin hytte på Hankø ut for salg for 35 millioner. Nå er hytten igjen lagt ut for salg, denne gangen for ti millioner mindre, skriver e24.no

Prinsessen, som bor i Lommedalen, overtok hytten i 1991. Den har vært i kongelig eie siden daværende kronprins Olav kjøpte den i 1947.

Hytten, som ligger på Bloksberg på Hankø, er 400 kvadratmeter stor, har åtte soverom, flere bad, og svømmebasseng ute, heter det i saken. 

Hytten ligger ute på Finn.no, hvor man kan lese at egen badestrand, brygge og badehus også følger med eiendommen. 

Da advokat Torbjørn Ek i Advokat Ek fikk i oppdrag å selge hytten i 2018, sa han til VG at hytten på Bloksberg er en unik eiendom. 

– Bloksberg er en unik strandeiendom, både når det gjelder størrelse, beliggenhet, utforming og ikke minst med tanke på identitet, sa Ek i 2018. 

Da hadde han også tro på at hytten kunne bli solgt for over takst. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.