Skip to main content

Han blir den nye sjefen for boligprisene

Henning Lauridsen forlater NBBL for å lede eiendomsmeglernes bransjeorganisasjon Eiendom Norge.

Henning Lauridsen forlater NBBL for å lede eiendomsmeglernes bransjeorganisasjon Eiendom Norge.

Foto: Nadia Frantsen/NBBL

Ultraløperen Henning Lauridsen fra Østerås overtar stafettpinnen som sjef i Eiendom Norge fra nyttår.

51-åringen, som har en rekke 100-milesløp i bena, tar fatt på det som kan bli nok et langløp når han overtar som administrerende direktør i eiendomsmeglernes organisasjon Eiendom Norge 1. januar.

Han etterfølger Hosle-mannen Christian Vammervold Dreyer (45), som blir direktør for kommunikasjon- og samfunnskontakt i Sandvika-mannen Ivar Tollefsens eiendomsimperium Fredensborg.

– Jeg ser frem til å ta over stafettpinnen etter Dreyer. Eiendom Norge har en sentral rolle i det norske samfunnet, både som utgiver av boligprisstatistikken og som en toneangivende aktør i det politiske ordskiftet, sier Lauridsen.

Lauridsen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har bred erfaring fra eiendomssektoren gjennom mange år i ulike faglige- og lederstillinger i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) – senest som direktør for interessepolitikk og jus i NBBL, og leder av NBBLs Advokatkontor og med ansvar for forbundets politiske arbeid.

– Eiendomsmeglingsbransjen står overfor spennende utfordringer med det pågående utvalgsarbeidet med ny lov om eiendomsmegling, samt økt digitalisering. Dessuten er organisasjonen offensiv i en rekke politiske saker for et enda mer velfungerende boligmarked, sier han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.