Skip to main content

Eiendomsutvikler i Asker selger stort boligprosjekt i Bærum

Slik illustrerer utbyggeren boligplanene i Kirkeveien.
Slik illustrerer utbyggeren boligplanene i Kirkeveien.
Foto: LPO ARKITEKTER

Boligprosjektet med plass til 50 leiligheter og 28 rekkehus på Haslum har skiftet eier.

Det melder Skanska og Profier i en pressemelding. Eiendommen som Skanska har kjøpt av Profier ligger i Kirkeveien 59, og er ferdig regulert til blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse.

Eiendommen har tidligere vært en teglfabrikk, og det står et kombinert lager og logistikkbygg der i dag. Skanska planlegger å starte byggingen i løpet av 2023. 

– Etter å ha gjort en vurdering av vår øvrige prosjektportefølje i Bærum, har vi denne gangen valgt å selge denne tomten. Vi ønsker Skanska lykke til med utviklingen av det flotte prosjektet i Kirkeveien, sier Lasse Lundhaug, daglig leder i Asker-selskapet Profier i pressemeldingen.

Lasse Lundhaug i Profier. FOTO: PRIVAT

Lasse Lundhaug i Profier. FOTO: PRIVAT

Fornøyd med kjøpet

Profier har solgt alle aksjene i selskapet Høvikhagen AS, som eier eiendommen.

– Vi er veldig fornøyde med å sikre oss denne flotte eiendommen, forteller Thorbjørn Brevik, konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

De tre blokkene som Skanska vil bygge, vil bli plassert langs Kirkeveien og vil ha leiligheter i varierende størrelse. Rekkehusene vil plasseres mot eksisterende villabebyggelse i nord og øst.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.