Skip to main content

Bortvist etter støyende oppussing midt på natten

Klokken 00.18 hadde rekkehus-naboene fått så nok av den iherdige oppussingen vegg i vegg, at de tilkalte politiet.

Dermed rykket politiet ut til det som kan sies å være en litt alternativ form for husbråk i et boligfelt i Heggedal natt til torsdag.

Da politiet kom til rekkehuset klokken 00.45, var en mann i slutten av 50-åra – iført fullt arbeidsantrekk – fremdeles i full sving med oppussingsarbeid. 

Boligen han jobbet med er ikke hans egen. Den tilhører ifølge politiet et familiemedlem, angivelig broren.

– Mannen ble bedt om å avslutte arbeidet, men han var ikke så samarbeidsvillig, sier Andre Kråkenes, operasjonsleder i politiet.

Nattero fra kl 23

Nøyaktig hva slags arbeid den ivrige håndverkeren drev med har ikke Kråkenes oversikt over. Han fastslår imidlertid at mannen laget så mye bråk at det forstyrret natteroen i området.

– Det er ikke greit å lage så mye støy så sent, sier operasjonslederen, som peker på at lovverket sier at det skal være nattero mellom klokken 23 og 06.

Da beskjeden om å gi seg med husbråket ikke ble fulgt, så politiet seg nødt til å bortvise mannen, som bor i en annen kommune enn Asker. Han er født og oppvokst i Norge.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.