Skip to main content

145 boligvisninger skal gjennomføres i dag

Søndag er ukens store dag for boligvisninger. Denne søndagen er intet unntak på tross av koronaviruset som herjer. 

Foto: KARL BRAANAAS

145 boliger skal ha visning i Asker og Bærum i dag. Meglerne forteller at de vil ta alle forholdsregler for å hindre smitte, men innrømmer at de er spente på hvor mange som kommer.

– Det har ikke vært veldig mange på visning de siste ukene, og vi forventer ikke så veldig mange nå heller. Vi er litt spente, sier daglig leder og megler Edvard Chapsang i Eie eiendomsmegling i Sandvika.

– Det har skjedd veldig mye i løpet av får dager, og det er vanskelig å gjøre for mange tiltak i forbindelse med denne visningsrunden, legger Chapsang til.

Eiendomsmegler Edvard Chapsang i Eie eiendomsmegling skal ha visning på søndag.

FOTO: PRIVAT

Antibac og ingen håndhilsing

Krogsveen har sendt ut en pressemelding hvor de har laget retningslinjer for hvordan boligsalg skal kunne gjennomføres uten å påføre smittefare. Hjemmekontor for meglere, visning primært etter avtale, få personer i boligen av gangen, ingen håndhilsing og Antibac er noen av tiltakene. 

Dette er tiltak andre lokale meglerkontorer også vil gjøre.

– Vi vil vi følge de nasjonale rådene som til enhver tid er gjeldende, og de retningslinjene vi har fått fra Eiendomsmeglerforbundet og Eiendom Norge, sier partner og eiendomsmegler Håkon Dybvad i Aktiv eiendomsmegling.

– Hva vil det si?

– Det er å ha avstand mellom personer og tilrettelegge visningen på best mulig måte. Hvis det blir for mange personer, så vil de bli sluppet inn i puljer slik at man har god avstand mellom alle, fortsetter Dybvad.

– Vi vil også tilrettelegge for at man ikke tar på ting i huset, og sette ut Antibac. Ellers prøver vi å holde situasjonen mest mulig normal i den spesielle situasjonen vi er i, legger han til.

– Jeg har ringt og snakket med dem som er interessert, og opplyst om at visningen vil bli gjennomført.

EIENDOMSMEGLER: Håkon Dybvad i Aktiv eiendomsmegling.

Foto: KIM VAN DER LINDEN

Påmelding

Edvard Chapsang forteller at boligselgere som er i risikogrupper vil bli bedt om å holde seg unna hjemmet i forbindelse med visningen, eller avlyse den. Videre forteller han at visningene fremover vil bli avholdt med påmelding.

– På boliger som ble lagt ut fra og med i går, må folk melde seg på visning slik at vi får en oversikt over hvor mange som kommer. Det blir da nærmest som en privatvisning å regne innenfor et bestemt tidsrom, avslutter Chapsang.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.