Skip to main content

Bærum kommune får stor regning etter Tone Damli-riving

HUSTRØBBEL: Siden Tone Damli og samboer Markus Foss kjøpte hus på Blommenholm i 2015 har problemene stått i kø for artisten. Ennå har de ikke kommet i gang med bygging av ny bolig.

Saken der Tone Damlis utbygger på Blommenholm fikk 400.000 kroner i bot for blant annet ulovlig riving, har nå endt med at kommunen selv må punge ut for utbyggerens advokatutgifter.

Saken om rivingen av Villa Solum på Blommenholm, som Tone Damli og samboeren Markus Foss Her er huset til Tone Damli og Markus på Blommenholm, er i ferd med å utvikle seg til en farse.

Samboerparet kjøpte boligen i håp om at den kunne totalrenoveres, men forfatningen huset var i gjorde at utbyggeren besluttet å rive hele huset for å bygge et nytt og større hus.

Men da startet også problemene.

Bærum kommune mente at huset ble revet ulovlig. Tilslutt ila de ubygger Kopperud Bygg Invest Må punge ut 400.000 kroner for ulovlig riving for ulovlig riving og miljøskadelig avfallshåndtering.

I midten av januar fikk imidlertid utbyggeren Kommunen snur om gebyr for riving av Tone Damlis villa. Nå er det også klart, ifølge Nettavisen, at Bærum kommune må dekke utbyggerens advokatregning på 111.375 kroner.

Utbyggeren forteller til avisen at de ikke akter å betale de gjenstående 200.000 kronene av boten heller.

– Vi mener hele saken er feil og at kommunen bruker feile argumenter. Vi vil ikke betale noen ting. Det er skremmende at kommunen kan holde på sånn, sier Robert Kopperud i Kopperud Bygg Invest til Nettavisen.

LES OGSÅ: Internt notat avslører uenighet om Tone Damli-gebyr

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.