Skip to main content

Ung gutt ranet på Bekkestua

Politiet rykket ut til Gamle Ringeriksvei på Bekkestua natt til lørdag etter at en gutt ble ranet for flere eiendeler.

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

En gutt ble ranet for jakke, sko og mobiltelefon på Bekkestua natt til lørdag.

Politiet ble varslet om ranet klokken 01.50.

– Da var det allerede gått ti minutter siden forholdet skjedde. Vi satte i gang søk i området etter gjerningspersonene, men uten at dette førte frem, forteller operasjonsleder Sven Christian Lie.

Han legger til at det skal ha vært fem personer som truet gutten til å gi fra seg jakke, sko og mobiltelefon. Ranet skal ha skjedd ved kunstgressbanen i Gamle Ringeriksvei.

– Vi har ikke noen god beskrivelse av gjerningspersonene annet enn at de hadde en buff som de hadde trukket opp i ansiktet, sier Lie.

Den fornærmede gutten, som altså er under 18 år, kom ikke selv fysisk til skade i ranet.

– Vi har tatt et foreløpig avhør av fornærmede og vil etterforske saken videre. Blant annet kommer vi til å sjekke videoovervåkning i området samt på offentlig kommunikasjon, som buss og t-bane, sier operasjonslederen.

Brann i Asker

Litt tidligere natt til lørdag, ved 00.40-tiden, rykket alle nødetater ut til Dælijordet i Asker etter melding om mulig brann i en bolig.

– Det var varmgang i forbindelse med fyring i en peis. Brannvesenet mistenkte at det kunne ha spredd seg, og det viste seg at det hadde brent i stenderverket bak panelet. Så det ble revet ned noe av veggen for å få slukket dette, forteller operasjonsleder Lie.

Ingen personer kom til skade, men beboerne måtte finne seg et annet sted å sove resten av natten.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.